Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J96a54n 16R64á53ž

25. 12. 2016 17:19

Jen naprostý bloud si může myslet, že státy, jako je Rusko, USA, Čína, Německo atd. nemají u nás své zdroje propagandy.. Samozřejmě, že mají. Jen ty zdroje propagandy jedné strany to přehnaly a lidí to už otravuje, takže se brání. To, že odmítáme až hysterickou protiruskou propagandu vůbec neznamená, že jsme podlehli nějaké protiamerické kampaní. Jen je nás víc, co jim to Hip,Hip USA, co se na nás řítí že všech mainstreamových zdrojů propagandy, leze už na nervy. A žádný "Úřad pro šíření pravdy" s tím nic nenadělá.

2 0
možnosti

Podle snadno ověřitelných zdrojů vydávají evropské členské státy NATO (bez USA a Kanady) na zbrojení dvakrát více než Rusko a Čína dohromady (a to ještě běží kampaň, že by měly přidat). Spojené státy samotné vydávají na zbrojení sedmkrát více než pět největších evropských států NATO spolu s Ruskem a Čínou dohromady. Kdo koho ohrožuje ? Kdo je tedy válečným štváčem ? Navíc když vezmem Rusko a Evropu - Rusko má něco přes 200 milionů obyvatel, Evropa přes 500, a to má v zádech kolem 250 milionů Američanů. Má snad Rusko základny kolem USA a STÁTŮ nato,nebo je to naopak, protože by si to ke své ve srovnání chabé ekonomice nemohlo dovolit. Nezdají se nikomu ty poměry trochu podivné v souvislostech dnešních propagandistických hrátek ? Kdo na tom vydělává, kdo potřebuje neustále strašit válkou ?

4 3
možnosti
Foto

Cožpak naše i západní mainstreamová média dovolí nějakou protiamerickou kampaň? Pusťte si ČT, NOVU, Primu, ČRo, přečtěte si Novinky,iDnes, Lidovky a nikde na žádnou protiamerickou kamapaň nenarazíte.

Zato ve všech uvedených médiích neustále běží doslova hysterická protiruská kampaň. Jen se nějak míjí účinkem (i když ve Vašem případě ne, pane autore, což jste svým článkem prokázal)

Proč se asi míjí účinkem u většiny našich občanů?

6 10
možnosti
Foto

J63i90ř40í 26K92i34n38d63l

25. 12. 2016 14:29

Proč bych měl narazit na protiamerickou kamapaň , když žádná n e e x i s t u j e ! Možná v hlavách velmi jednoduchých lidí.

4 4
možnosti

M82i14l97a96n 41K85e79s53l

25. 12. 2016 13:28

Proti americká kampaň je úspěšná,protiruská asi moc ne.Čím to asi bude?Pravděpodobně tím,že ji dělají lidé s IQ s bídou dosahující hodnoty českého průměru 101.Co s tím?Poučit se u nepřítele.Vyměnit ty naše propagandisty za chytřejší nebo nechat ještě více zblbnout národ.Na tom se již intenzivně pracuje.Začalo to inkluzí.

5 3
možnosti

Promiňte, ale Váš článek mi připadá velmi naivní. Pokud jste za to někým placený tak brzy budete bez zaměstnání. Propaganda není přeuctivé žvanění ve prospěch plátce, ale smysluplné poukazování na přehmaty soupeře, eliminace jeho úspěchů, odhalování jeho slabých stránek a tvrdé jejich využití. Promiňte, ale pokud jde o Vás tak................

5 6
možnosti
Foto

A38l81e21š 23M78e77r67t29a

25. 12. 2016 12:11

Máte úplnou pravdu pane Slavíček. Autor toho trochu moc míchá do kupy a je z toho takový nepoživatelný dort jáký vařili pejsek a kočička. Úplně mě dostal svou prognozou, že Putin musí obsadit řadu okolních států ještě před nástupem nového amerického prezidenta do úřadu. To jsem zvědav co napíše o propagandě, až tato jeho propagandistická bublina splaskne.

5 0
možnosti
Foto

USA si o takový přístup koleduje. Leccos je však jen protiváhou mnohem divočejší propagandistické kampani proti Rusku. Na podezřelé manipulace s lidským vědomím jsme v Česku po 40 letech komunistické totality mimořádně citliví.

3 5
možnosti
Foto

Mezi námi, vůbec nelze srovnávat takovou, s prominutím prkotinu, jako byla ruská policejní akce v Gruzii poté, co gruzínský prezident Saakašvili nařídil v roce 2008 přepad Jižní Osetie s tím, jak se USA "popasovaly" s Irákem.

Gruzie funguje, její vláda vydala na Saakašviliho mezinárodní zatykač, který Ukrajina nerespektuje, a Irák se za těch 13 let od přepadu ještě nevzpamatoval.

4 3
možnosti
Foto

J73i41ř32í 46K54i32n86d83l

25. 12. 2016 11:52

O žádný mezinárodní zatykač se nejedná. Rusko napadlo Gruzii, celkem dvakrát. Irák dnes spolupracuje s USA při boji proti teroristům USA vyzbrojuje a cvičí armádu Iráku. Dále finančně pomáhá Iráku se postavit na nohy.

2 2
možnosti
Foto

To máte tak: Rusko (SSSR) se dříve chovalo šablonovitě a i tam zlikvidovali vedení armády (aby se jim to málem vymstilo ve válce s Němci). Dnešní Rusko pod vedením Putina velmi posílilo akcent na nepřímé formy války a moc se mu to daří, jak správně popisujete. Vtíravá a o to masivnější propaganda sklízí úspěchy na všech frontách a typický Čech (všemu rozumějící) tuto propagandu dál šíří a navíc se leckterý z nich možná i cítí jako elementární vlastenec, který prohlédl tu demokratickou manipulaci.

Důvody takového chování jsou mnohé. Od naivní představy, že národy mění své myšlení a zaměření v řádu několika let až po neschopnost odhodit usnadňující klapky na očích a zjistit, jaké je původní podhoubí např. uprchlické krize v Evropě a kdo stojí za její eskalací. Takoví lidé naprosto vážně předkládají Putina jako mírotvůrce a Rusko jako vzor novodobé demokracie.

Tito lidé vůbec nechápou, že jsou subjekty mediální masáže a užitečnými idioty v přípravě na teritoriální přerozdělení zejména v Evropě. Nikdy nepochopí, že se jedná o pokračování v realizaci Stalinova snu, jen dobově přizpůsobenými metodami.

Já však věřím v tu mlčící většinu, v to množství lidí, kteří nemají čas nebo chuť se do šíření bludů zapojit a v případě problému by ukázali dostatek rozumu, který je imunizoval před bludy.

Díky za článek a karma.

16 6
možnosti

Tu mlčící většinu, to množství lidí, kteří nemají vůbec žádný názor a souhlasně odmručí vše, co se jim předloží? Tak jen doufám, že Vaše víra je stejně bludná jako většina z toho, co jste napsal.:-/

6 6
možnosti

Asi proto, že většina lidí, právě kvůli komunistům, mají čích na propagandu jakéhokoliv druhu a už podvědomně k ní cítí odpor. Je jedno, jestli to je propaganda východní, tj údajně totalitní, či západní, která se nazývá demokratická.;-)

11 1
možnosti
Foto

Většinou se oháněli i komunisti. Většinou se zaštiťoval nedávnou i zde velitel Vyvadil. Jak směšně dopadl snad není nutno připomínat. Na čich vyvinutý díky komunistům bych rozhodně nesázel, zvláště po tom co si vzpomenu na 46 rok.

3 0
možnosti

Nějak se mi nechce o svátcích pouštět do složitějších politických diskusí, takže jen taková osobní poznámka.

Ruska, respektive SSSR jsem se velice obával tak někdy do roku 1988, moc nás takových tehdy v socialistické ČSSR nebylo.

Ten dnešní post strach z Ruska, to strašení Ruskem, mi už přijde jen směšné...

Zaspali jste dobu:-)

7 12
možnosti
Foto

Když vezmu, co Rusko provádí od doby jeho vzniku a co prohlašuje Putin, tak je obava z Ruska opodstatněná. Rusko bylo a je stále imperiální země.

12 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS