Nestačím se divit té protiamerické kampani

25. 12. 2016 2:08:52
v Česku. Nebyl jsem v prognosťáku ale myslím si o tom všem že to k ničemu dobrému nevede. Jako kdyby nikdy sovětská okupace neexistovala.

Nestačím se divit protiamerické kampani v Česku. Nebyl jsem v prognosťáku ale myslím si o tom všem že to k ničemu dobrému nevede. Jako kdyby nikdy sovětská okupace neexistovala.

S oficielní podporou Ukrajině, se profesionálně rozjela desinformační kampaň proti USA. Nejen od FSB (KGB) ale i od českých zapšklých komunistů, které už Lenin označil za užitečné idioty. Články mají dost společného. Především jsou nepodepsané a když podepsané jsou, tak se jejich autora nedopátráš. Pravda se zkresluje a USA se špiní. Jako by nás Rusko nikdy neokupovalo a bylo našim spasitelem. Je pro mě také zajímavé, že ten názor, podle E-mails které dostávám, je tak 80% od slováků a 20% od čechů. Dnes se to dá tak hodnotit, protože Československo neexistuje. Nic oficielního, je to jen osobní poznatek.

Můj názor je, že si Rusko připravuje vpád a okupaci nejen Abcházie a Krymu, ale celé Gruzie, Ukrajiny a hlavně Estonska (Přístup k Baltu). Putin to zdůvodní tím, že předešel USA a NATO které byly připraveny proti Rusku zahájit třeti svět, válku. To ostaně tvrdí už hezkou chvíli. Bude to tak zv. preventivní útok, o kterém se bude prohlašovat, že zabránil 3 svět. válce. Nepotřebují, aby se jim do toho NATO pletlo, to neudělá zřejmě nic, a Rusku je jasné že to musí udělat za prezidenství Obamy. S novým presidentem by to tak jednoduché neměli. USA i Kanada má při tom hodně starostí s válkou proti ISIS. Jak to že jim Rusko nepomáhá? Za svou vládu Putin modernizoval a zvýšil náklady na armádu 30 krát. Za Obamovy vlády zkrouhli armádu na úroveň před druhou svět. válkou a Obama vyházel všechny vysoké důstojníky, kteří s ním nesouhlasili. Dnes tam není ani jeden s válečnými zkušenostmi. Přesně stejně, jak se vyházeli v Československu po komunistickém puči vojáci západní fronty. Tak kdo se vlastně na tu válku připravuje? ̈Tolik idiotin, jaké se objevují na netu, je až k nevíře.

Všechny konspirativní teorie (USA nikdy nepřistála na měsíci, dvojčata v N.Y. si shodili sami, americká kavalerie jede obsazovat ruské hranice, americká loď prchla s hrůzou před ruskou ponorkou, americká letadlová loď byla naprosto ochromena tajnou ruskou zbraní na letadle, no teď to německé letadlo sestřelené USA radarem nebo Washington schválil plán na atomový útok proti Rusku a nesčetně mnoho dalších nesmyslů) mají dvě věci společné:

1, Protiamerická desinformace dělaná FSB a před tím KGB, je natolik kvalitní, že tomu obrovské množství lidí podlehne. Je tedy dobré se nejdříve ptát komu takový článek, nebo teorie slouží? K tomu připočítej pár užitečných idiotů, jak říkal Lenin, kteří to budou ochotně rozšiřovat a přesvědčovat ostatní. Na příklad web Zvědavce, který vydává Zwara, pravděpodobně komunistický agent, který byl nasazen a působil v Kanadě. Snažil se zde ideologicky působit, ale češi se mu vyhýbali. Po rozpadu komunizmu se vrátil a nadále rozšiřuje svoje bludy. Zajímalo by mě, kdo ten jeho web financuje. Podívejme se blíže třeba na stránku Prvopodstata.

Když naklepete prvopodstata.cz objeví se web, který se zabývá rostlinami a nikde tam nenajdete odkaz na nějaký blog. Zajímavé je, že kdo je provozovatel se tam nedovíte. Jsem přesvědčen že provozovatel tohoto webu ani neví, že byl okraden o svůj název a zneužit k protiamerické ideologii. Přidejte ale slovíčko blog a jste doma. http://prvopodstata.blog.cz Tady je provozovatel pod jménem Jiří Woodman. Stránka byla založena v lednu 2010. O něm se ale nedozvíte nic. Takže soukromý provozovatel, ale tahle profesionálně udělaná stránka, je v osmi jazycích. Jistě tedy ne levná záležitost a někdo to musí platit. Chceš-li se něco dovědět, bež po penězích. To je základem všech informací. Státní peníze České republiky? Dost pochybuji. Nebo, že by na ni dobrovolně přispívali češi, už tak na hranici chudoby se svýmy příjmy? USA, nebo CIA? To jistě ne, když jsou ty idiotské články namířeny proti nim. Tak že zbývá jediný, kdo na tom má zájem. Rusko. Pokud tedy stránku a jim podobné financují oni, není to veřejné a dostal to na starost jediný úřad. A tím je FSB, který i ty články zřejmě dává dohromady.

2. Slabinou těchto zpráv je: "Odhalení super tajné zprávy" a neuvěřitelné množství zůčastněných a tím i zkorumpovaných lidí. V mnoha případech, třeba dvojčat v NY je i několik tisíc, a teď s německým letadlem klidně stovka, jestli ne více. Všichni by museli být takoví křiváci, že by se z nich nikdo neozval s výrobou neexistujících důkazů? Komise, co to vyšetřuje, jsou desítky lidí. Desítky odborníků a svědků, proti jednomu idiotickému pisálkovi. Je dobré si zjistit, kdo takové zprávy zveřejňuje a odkud je bere. Před chvílí jsem otevřel překlad do češtiny z ruštiny!!! proslovu Reagana. Kde je originál přepisu a video záznam toho proslovu? To se nedovíš...alespoň z té zprávy a překladu. Jedna z desinformací třeba tvrdí že se Reagan domluvil s Gorbačevem že bude zrušená Varšavská smlouva a NATO. Sovětský svaz smlouvu dodržel, ale Amerika ne. Opět nesmysl. Varšavská smlouva se rozpadla a Reagan nikdy nic takového nejen neřekl, ale ani nemohl bez dohody s členskýmy státy říct. Nedávno jsem zase dostal... americké síťové vydání VOX 11. února t. r.: Nyní musíme mít nejsilnější vojenskou sílu světa a příležitostně musíme zkroutit ruce zemím, které by nebyly ochotny dělat to, co potřebujeme, aby dělaly. Především když pominu to, že to údajně řekl Obama a už jsem to před časem dostal jako výrok prezidenta Reagana a nakonec myslím i Bushe (měl bych si ty nesmysly schovávat) Tak zkuste Na VOX v archivu toho 11 února to najít. Mě se to nepodařilo a rád uvítám když to někdo najde, aby mi to poslal. Je zajímavé, že když se jedná o překlad z nějaké webové stránky z USA, téměř vždy je to stránka nějaké prosocialistické, prokomunistické organizace, nebo jednotlivce. Je tam totiž svoboda slova a i zde člověk musí rozeznat poctivé od plevů. Všechny tyto nesmysly a desinformace a konspirační teorie také mají společného jmenovatele. Tím je poškodit reputaci USA. Žádná se netýká Ruska. To je i statisticky nemožné.

3. Velikým nedostatkem republiky, je velmi nízká úroveň vzdělání. Statistika uvádí průměrnou IQ v České republice na 101. Není se ale čemu divit. Od nepaměti se na inteligenci dělaly hony, byla vyhošťována, utíkala, byla zavírána do koncentráků, střílena na hranicích a popravována na šibenicích soudy, které rozhodovala vládnoucí komunistická strana. Od dob Komenského je to už hezká řádka let a muselo se to projevit. Ať už vezmeme 15 milionů obyvatelstva bývalého Československa, nebo těch okolo 10 milionů v Česku a porovnáme počet udělených Nobelových cen se 7 milionovou Israelí, si každý může na internetu najít. Je tedy jednoduché manipulovat průměrné občany. Není to tak dávno, kdy tisíce lidí a soudruhů požadovali trest smrti pro Miladu Horákovou, podepisovali Antichartu aniž by vlastně věděli co v Chartě je a v neposlední řadě kampaň proti americkému radaru, kdy starosta blízkého města prohlásil, že když tam byli sověti, tak sklad atomových raket mu nevadil. Jsou lidé (bohužel i s vysokýmy hodnostmi a vysokoškolským diplomem a titulem), kteří mi tvrdí, že za totality zde, kromě cestování, byla svoboda! S ignorancí nelze ani komunikovat. Snad jen doporučit, aby si alespoň přečetli Ústavu Spojených Států. Není dlouhá. Samotného mě zajímalo, jak z nevzdělané kolonie Velké Británie, která byla bez průmyslu a zemědělstvím na záhumenkách jen pro vlastní potřebu, (kromě plantáží bavlny na jihu),se za dvěstě let stal ten nejbohatší a nejmocnější stát na světě. Každý má možnost, jako já, si vzít dálkově a zdarma na jejich vysoké škole semestr na ústavu a doklad o separaci. (http://online.hillsdale.edu) Nebo si ji alespoň vypůjčit v knihovně... Snad si snad uvědomí co skutečná svoboda znamená. K problémům dochází za Obamy, který vládne jako diktátor s prezidentskýmy nařízeními, bez ohledu na Ústavu, která je nadřazeným zákonem všem ostatním zákonům.Pokud to skutečně k válce povede, pak to v USA bude občanská válka.

Jindy mi bylo nadhozeno že v USA bylo otroctví. (Jako kdyby u nás nikdy neexistovalo nevolnictví). Samozřejmě, bez toho, že by dotyčný měl skutečnou znalost dějin. USA když vznikla, tak otroctví zdědila po britských koloniích. A světe zboř se. První oficielní otrokář byl černoch!!! V Nové zemi, kam se stěhovalo mnoho lidí a arabové obchodovali s otroky (otroků vyvezených na území států bylo jen 5%, zbytek skončil v Jižní Americe), nebyl zákon o otroctví a to neexistovalo. Lidé kteří ale byli většinou chudí (mezi nimi i bílí) nebo černoši, které "odkoupili" od arabských otrokářů majitelé plantáží, si museli tuto půjčku odpracovat. Pak byli svobodní. Jednomu černošskému majiteli plantáže ale jeden černošský dlužník utekl. Chvíli trvalo než jej chytili a šlo to k soudu. Soud rozhodl že majitel plantáže se tím pádem stal jeho majitelem a to samozřejmě vytvořilo precedenc v britském právu. Otroctví se stalo pak vlastní příčinou občanské války jihu proti severu, kdy sever se snažil otroctví zrušit a jih byl na otrocích přímo závislý se sklizní bavlny. Válku vyhrál sever a otroctví se zrušilo. Že to nebylo jednoduché a hned, se není co divit. Byly z toho obavy. Zrušení otroctví jako první udělala Francie ve své kolonii na Haity, kde černoši promtně povraždili všechno bílé obyvatelstvo, včetně mulatů, kterým se nepodařilo utéct. To všechno se může člověk dovědět pokud opravdu zájem má a nečte kdejakou "zaručenou informaci" z nějakého webu, které pak věří a rozšiřuje.

Jedna disidenská, ruská webová stránka přímo ukazuje, jak ruská propaganda pracuje. Stojí to za to se mrknout a zopakovat si trochu ruštinu, i když na ty obrázky jí moc potřeba není.. Je tam i obrázek jak v kanadském Motrealu vykolejil a bouchnul vlak s olejem a vydává se za boj na Ukrajině.

http://www.shram.kiev.ua/euromaydan/info-war.shtml

Tak to jsou zase moje názory.

Autor: Jaroslav Mílek | neděle 25.12.2016 2:08 | karma článku: 33.84 | přečteno: 2319x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Politika

Jiří Žamboch

Putinovo dnešní vojenské srovnání NATO a Ruska záměrně kulhá.Situace Ruska je o dost lepší

Dnešní srovnání NATO Putinem dalším chytrým Putinovým tahem.Prohlášení "Rusko vydává desetkrát méně na obranu než Spojené státy, tak je ruský útok na NATO nesmyslný." má ukolébat veřejnost evropských členů NATO.Je to však jinak.

28.3.2024 v 20:10 | Karma článku: 7.98 | Přečteno: 190 | Diskuse

Jan Pavelec

ČR má se svým upoceným pojetím liberalismu 200 let zpoždění.

Podle Listiny základních práv a svobod se Česká republika nesmí vázat na jakoukoliv výlučnou ideologii či náboženské vyznání, a podle Ústavy má být státem sociálním, nikoliv (neo)liberálním.

28.3.2024 v 15:50 | Karma článku: 13.73 | Přečteno: 206 | Diskuse

Jan Bartoň

Přichází nový věk – volíme mezi tragédií a realismem

Pan Václav Vlk starší uveřejnil skvělý komentář k současné mezinárodní situaci pod titulkem Přichází nový věk tragédie. Abychom předešli tragédii, musíme zvolit realismus.

28.3.2024 v 10:00 | Karma článku: 28.75 | Přečteno: 613 | Diskuse

Petr Duchoslav

Ruský břeh Roberta Fica

Jsem proslovenský, dělám vlasteneckou a suverénní politiku, vše jen pro národ. Tak by se stručně dala charakterizovat politika staronového premiéra Roberta Fica. Zní to sice líbivě, ale realita je bohužel jiná.

27.3.2024 v 9:24 | Karma článku: 25.27 | Přečteno: 529 | Diskuse

Petr Štrompf

Utažený kremelský šroub. Stržený závit pak způsobí pohromu

Islamisté vraždící v Moskvě. Mrtví na obou stranách ukrajinské fronty. Represe režimu, žijícího ve strachu o sebe samého. Šrouby stále utahuje a bude je utahovat ještě víc.

26.3.2024 v 17:34 | Karma článku: 18.92 | Přečteno: 472 | Diskuse
Počet článků 7 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1498

Kde se poděla paměť a hrdost národa? Kdo ji vygumoval? Na každém z nás záleží kam, zatím ještě, naše republika dospěje.

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Stále víc hráčů dobrovolně opouští Survivor. Je znamením doby zhýčkanost?

Letošní ročník reality show Survivor je zatím nejkritizovanějším v celé historii soutěže. Může za to fakt, že už...